coronavirus

El Taulí té gairebé 400 ingressats i 85 morts per coronavirus

Des del primer cas, fa 19 dies, ja hi ha 12 altes, tres més que aquest dimecres

per NacióSabadell , 26 de març de 2020 a les 17:08 |
L'Hospital Parc Taulí | Albert Hernàndez
L'Hospital Parc Taulí ha registrat, fins aquest dijous, 391 ingressos per coronavirus, 42 dels quals es troben a l'UCI. Tot i que aquesta darrera és la mateixa xifra que la d'aquest dimecres, no ho és la d'ingressos, que s'incrementa en 70 persones. Des de l'inici de la pandèmia a l'hospital, fa gairebé tres setmanes, ja hi ha hagut 85 defuncions, segons dades facilitades pel centre. 

Això vol dir que en les últimes 24 hores han mort 11 persones pel virus a l'hospital sabadellenc. D'altra banda, ja hi ha hagut 12 altes. Això suposa tres més que les d'aquest dimecres.


Limitacions de visites 

El Taulí, amb la finalitat d'incrementar les mesures de seguretat per controlar l'expansió del Covid-19, ha establert noves restriccions al centre. A partir d'aquest divendres, no s'admetran visites de familiars a cap de les àrees d'ingrés -Urgències, Hospitalització i UCI-. En el cas de menors, en parts es podrà comptar amb un únic acompanyat per dia i en situacions de final de vida, es facilitarà l'acompanyament.


Per últim, l'hospital ha volgut garantir el contacte amb els familiars dels pacients i per això, a diari es farà una trucada per informar de l'estat i evolució i si l'usuari no es pot comunicar, comptarà amb l'ajuda de Treball Social.
 

 

Participació