VÍDEOS L'original celebració d'aniversari de la canalla de Montcada i Reixac

La Policia Local fa sonar les sirenes i munta una mena de festa al carrer de l'homenatjat

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
26 de març del 2020
Actualitzat a les 18:46h

"Atenció! Els parla la Policia Local de Montcada. Estem buscant una nena que es diu Alexia". Aquest és un dels missatges que aquests dies es pot sentir des de la megafonia d'un dels vehicles patrulla de la Policia Local de Montcada i Reixac. Es tracta d'una original iniciativa del cos, per tal que la canalla pugui celebrar el seu aniversari, sense desobeir l'ordre de sortir de casa. 

Està pensada per als menors de vuit anys i la Policia el que fa és apropar-se al domicili i llançant felicitacions des del cotxe, a la vegada que anima el veïnat a participar de la festa. Tot plegat, fent sonar sirenes i cançons. A més, es fa el lliurament de llibres i caramels, complint amb les mesures de seguretat establertes. 



El cos policial ha habilitat un formulari perquè les famílies puguin sol·licitar aquesta peculiar idea. Per ara, tal com detalla, ha rebut una quarantena de peticions. 

El regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell. assegura que "és important entendre que els més petits també pateixen" per diferents raons com ara, "no poder veure als seus amics, anar a l’escola i fer coses del seu dia a dia que fins fa ben poc podien fer sense cap inconvenient".

Per això, amb aquesta mesura espera que "puguin gaudir d’un moment molt especial i s’oblidin, encara que sigui per un dia, de la situació" de confinament.