coronavirus

Comença un nou servei de recollida específica de residus en una setantena de residències de gent gran del Vallès

Es posa en marxa a partir d'aquest divendres en una desena de municipis

per NacióSabadell, 26 de març de 2020 a les 09:24 |
Centre de Tractament de Residus del Vallès. | CTR
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental iniciarà, a partir d’aquest divendres, un nou servei de recollida específica de residus en unes 70 residències de la gent gran de municipis com Barberà, Castellar, Montcada i Reixac, Sabadell, Sant Quirze, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls, entre d’altres localitats i que l’organisme no ha descartat que s'ampliï.
 

Els residus dels equipaments es recolliran i es tractaran de forma separada a la resta, a més es durà a terme amb dos camions que faran l’itinerari pel Vallès. Serà de dilluns a dissabte, de 7 a 14.30 hores.
 

Aquesta recollida no es tractarà al Centre de Tractament de Residus (CTR-Vallès) anirà directament a l’abocador, amb la finalitat que no s’hagi de manipular en aquesta instal·lació. Tot plegat, forma part del compliment de les ordres del Ministeri de Sanitat sobre la gestió de residus i les directrius de l’Agència de Residus de Catalunya.
 

 

Participació