meteorologia

Torna l'hivern... i possibilitat de veure neu al Vallès

El Servei Meteorològic activa el pla per possibilitat de neu a cotes entre els 400 i 600 metres

per NacióSabadell , 25 de març de 2020 a les 23:00 |
Molt fred per aquest dijous | ND
Aquest dijous tornarà l'hivern, quan tot just fa uns dies de l'estrena de la primavera. El termòmetre es desplomarà i això sumat a les precipitacions que s'esperen, permetrà veure neu a cotes entre els 400 i 600 metres. Unes pluges disperses que s'estendran al llarg del dia, tot i que cap al final quedaran restringides a l'extrem sud. 

El dia es llevarà amb nuvolositat i així estarà al llarg de tota la jornada, encara que podria aparèixer alguna clariana a les hores centrals, però seria de forma puntual. El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat avís per neu a gairebé tot el país, especialment a partir de les 12 hores, encara que amb diferents intensitats, preveu una jornada ennuvolada i de pluges.


S'espera precipitació que pot afectar sobretot punts de la meitat est de Catalunya fins al migdia. A partir llavors seran més extenses i en molts casos pot ser en forma de neu granulada o calamarsa. La cota de neu oscil·larà entre els 400 i 600 metres.  Una neu que pot arribar per un termòmetre que experimentarà un descens, entre 1 i 6 ºC, la mínima, i entre 9 i 14 ºC, la màxima.


 

Participació