coronavirus

Farrés, sobre l'arribada de l'exèrcit: «Ens interessa que vinguin mans ajudar en la part sanitària»

L'alcaldessa surt al pas de comentaris que corren per xarxes sobre la cessió d'espais de la ciutat al Taulí

per Albert Hernàndez , Sabadell, 25 de març de 2020 a les 12:50 |
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat que la petició feta, fa uns dies, a la Delegació del govern espanyol a Catalunya perquè vingui la Unitat Militar d'Emergències (UME) per fer tasques de desinfecció a la via pública "ens interessa que vinguin mans ajudar en la part sanitària".  Així ho ha explicat en un audio difós al seu compte personal de Twitter, després que hagi volgut sortir al pas d'un rumor que circula per WhatsApp sobre la no posada al servei de l'Hospital Parc Taulí de diversos equipaments de la ciutat com ara Fira Sabadell.


En aquest sentit, ha indicat que el centre sanitari els ha traslladat que "té capacitat per atendre més gent" i que aquest oferiment ja s'ha fet a la Generalitat, l'organisme que té la competència. Però no només Fira Sabadell, també "pavellons i centres cívics", tot i que per ara no "els necessiten, però els tenen per si de cas".   

A més, tal com ha apuntat, les instal·lacions de Fira Sabadell s'estan utilitzant perquè algunes entitats facin el repartiment del Rebost Solidari. A la vegada, ha recordat que a Sabadell ja hi ha hotels a disposició de l'hospital. Aquests "són molt millor, perquè tenen cuina, banys i els pacients estan en millors condicions". 


D'altra banda, ha recalcat que "no és només obrir espais, també dotar-los de material", una tasca que ha qualificat de "difícil".


 
 

 

Participació