Detenen un home per assaltar a punta de navalla quatre establiments del Vallès i fugar-se amb un cotxe robat

Duia una mascareta per no despertar sospites i va lesionar dos agents durant la detenció

NacióDigital
24 de març del 2020
Actualitzat a les 19:44h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 45 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a quatre establiments comercials de Rubí -tres supermercats i una benzinera-, un robatori o furt d'ús de vehicle a Sant Vicenç dels Horts, amb el qual ha fugit. 

A més també se l'ha acusat de suposadament haver causat danys, conducció temerària i atemptat contra els agents de l'autoritat, ja que n'ha lesionat dos, de caràcter lleu, en el moment de la detenció. 

La Policia ha tingut coneixement de diversos robatoris amb arma blanca a locals de la població vallesana al llarg d'aquest matí, per part d'un home que utilitzava una mascareta per no aixecar sospites. Havia amenaçat els treballadors dels establiments, i ha arribat a punxar el braç d'un d'ells amb la navalla, tot i que sense ferir-lo. En tots dos casos s'ha endut la recaptació.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, les dotacions policials, tant de Rubí com de Sant Vicenç dels Horts, han iniciat la recerca, que havia fugit en un vehicle conduint de forma temerària. L'home, que s'ha resistit de manera activa a la detenció, ha estat arrestat a Sant Feliu de Llobregat.

L'arrestat, amb tretze antecedents de la mateixa tipologia delictiva, passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.