L'Hotel Verdi acollirà pacients amb coronavirus

L'allotjament, que compta amb 172 habitacions, es converteix en hotel medicalitzat

L'hotel, situat a l'Eix Macià
L'hotel, situat a l'Eix Macià | Catalonia Hotels
NacióSabadell
24 de març del 2020
Actualitzat a les 10:01h
El Gran Hotel Verdi, situat a l'Eix Macià, es medicalitzarà i acollirà pacients de coronavirus. Un allotjament que compta amb 172 habitacions. I és un dels cinc que la cadena Catalonia Hotels ha posat a disposició de la sanitat, a més de Sabadell, també a Barcelona i Madrid.

A la capital catalana, el Catalonia Barcelona Plaza -347 habitacions-; Catalonia Diagonal Centro -84 habitacions-, per a personal sanitari de l'Hospital Clínic, i el Catalonia Rigoletto -65 habitacions-, per a la plantilla de l'administració sanitària del Servei Català de la Salut. A la capital de l'Estat, el Catalonia Plaza Mayor -82 habitacions-, també per medicalitzar.

Precisament, el consistori sabadellenc, el passat cap de setmana, va mantenir una ronda de contactes amb els hotels de la ciutat per tal de valorar les possibilitats d’ús, en el cas que el Taulí arribés a la seva ocupació màxima i el Departament de Salut reubiqués pacients. En aquest sentit, tots "es van posar a disposició" de les necessitats que sorgeixin.