Primera setmana de confinament: 27 morts i 214 ingressats al Taulí per coronavirus

Els hotels de Sabadell es posen "a disposició" de les necessitats de l'hospital

22 de març del 2020
Actualitzat el 23 de març a les 10:54h
L'hospital Parc Taulí
L'hospital Parc Taulí | ACN
Aquest dissabte va fer una setmana de l'activació de l'estat d'alarma que, entre d'altres coses, ha suposat el confinament de la ciutadania. Passats aquests set primers dies, l'Hospital Parc Taulí ha registrat 27 morts i compta amb 214 ingressats per coronavirus, tal com ha detallat fonts del centre hospitalari. 

A principis de setmana, el centre comptava amb 57 persones amb el Covid-19. El primer cas es va registrar el passat 7 de març, que era un professional que havia viatjat al nord d'Itàlia, on hi ha el brot més gran d'Europa. 

El passat dijous es va conèixer la mort d'un veí de Badia, el primer d'aquest municipi, que es trobava al Taulí. Era un jove de 21 anys i que, com va precisar el consistori, tenia un estat de salut amb factors de risc.

Llits dels hotels, a punt 

L’Ajuntament de Sabadell, en el marc del comitè de seguiment diari del Covid-19, ha informat que ha mantingut una ronda de contactes amb els hotels de la ciutat per tal de valorar les possibilitats d’ús, en el cas que el Taulí arribi a la seva ocupació màxima i el Departament de Salut reubiqui pacients. Aquests hotels "s’han posat a disposició" de les necessitats que hi hagi.