Més de 200 denúncies per incomplir el confinament a Sabadell

També s'han fet avisos a unes 2.000 persones a la via pública

Un dels vehicles policials al Passeig
Un dels vehicles policials al Passeig | Albert Hernàndez
NacióSabadell
22 de març del 2020
Actualitzat a les 17:39h
El passat 14 de març entrava en vigor l'estat d'alarma, anunciat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Des d'aleshores quedava prohibit, entre d'altres coses, sortir al carrer, excepte casos molt concrets. Fer-ho, fora dels preceptes suposava una denúncia i sanció. Doncs, fins aquest dissabte, la Policia Municipal de Sabadell ha interposat 207 multes. 

Una crescuda exponencial dia rere dia, tenint en compte que fins dimecres n'hi havia registrades 70. De fet, en les últimes 24 hores se n'han produït 77. La primera el passat diumenge i des de llavors, ha anat creixent. Se li va sumar una altra el mateix dia, quatre al llarg de tot dilluns, el primer dia feiner des de la declaració de l'estat d'alarma. 

A més de les denúncies, els agents han fet uns 2.000 avisos a persones que hi havia pel carrer. El cos ha reforçat els controls per diversos punts de Sabadell, així com ha incorporat missatges als vehicles per demanar el confinament a la ciutadania. 

En aquest sentit, tant des de la Policia com des de l'Ajuntament es demana el compliment d'aquesta mesura, que busca evitar la propagació del coronavirus.