Comencen a repartir-se les més de 5.000 targetes moneder per garantir els àpats dels infants amb beca menjador a Sabadell

Serà a partir d'aquest dilluns, amb enviament directe des de la Generalitat

El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador
El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador | CCVOC
Redacció
22 de març del 2020

Les targetes moneder, per garantir el menjar per a infants amb beca menjador, començaran a repartir-se a partir d'aquest dilluns. Així ho ha anunciat el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), ens que gestiona aquestes beques a la comarca. Però a la ciutat arribarà directament via Generalitat, igual que a Terrassa, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.

La resta de localitats sí ho rebran mitjançant l'ens supramunicipal i cada consistori, tal com ha detallat el CCVOC haurà d'establir l'organització "més oportuna per poder repartir les targes a les families, garantint la protecció i la prevenció en el repartiment". A Sabadell se n'esperen 5.353.

La prestació de cada família serà el corresponent als deu dies que no es prestarà el servei de menjador o durant el temps previst de tancament dels centres. Les targetes inclouen l’import d'aquest període -un total de 40 euros- que correspondrien aquests deu dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. En el cas que s'allargués, es farà el recàrrec automàtic.

Les targes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes en qualsevol establiment d’alimentació.