Els infants amb TEA i TDAH podran sortir al carrer a Sabadell

Sempre i quan portin un document que ho acrediti i "només en casos d'extrema necessitat"

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
NacióSabadell
20 de març del 2020
Actualitzat a les 20:46h
L'Ajuntament de Sabadell ha donat ordres a la Policia Municipal perquè permeti que els infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) puguin sortir al carrer. Això sí, tal com ha remarcat el consistori, ho facin "només en casos d'extrema necessitat" i amb la documentació que acrediti aquestes afectacions. 

Haurà d'anar acompanyat d'una sola persona i respectant les normes de distància social. Es tracta d'una nova mesura fixada, en el marc del comité de seguiment diari del coronavirus a la ciutat arran de la declaració de l'estat d'alarma. 

També s'ha decidit que el CAP Ca n'Oriac tanqui a les vuit del vespre i no a la mitjanit, amb la voluntat de "concentrar els professionals en altres punts", ja que el centre "no registra "una demanda significativa d'usuaris". Aquells que necessitin d'aquest servei s'hauran d'adreçar al CUAP Sant Fèlix.   

Unes mesures, en l'àmbit de la sanitat, que se sumen al tancament del CAP Concòrdia, el passat dilluns, que ha obligat els pacients a dirigir-se al CAP Creu Alta i el consultori del Poblenou, que han d'anar al CAP La Serra.