Tota la informació sobre el coronavirus en més de 20 idiomes

El Departament de Salut ha penjat documents i àudios en diverses llengües del món

Redacció
20 de març del 2020
El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat, a través de la seva web d'informació general sobre el coronavirus, material divulgatiu en diversos idiomes, fins a vint llengües diferents que es parlen arreu del territori català.

Es tracta d'uns cartells amb la informació bàsica sobre el coronavirus: què és, com s'encomana, quins símptomes presenta i què es pot fer per prevenir-lo, així com les indicacions sobre què fer si es noten símptomes: trucar al 061 i seguir les indicacions dels professionals sanitaris. En altres documents, s'expliquen les mesures del decret de l'estat d'alarma sobre la limitació de la mobilitat, i també consells de prevenció per a les persones que tenen nens a casa. A més de la documentació, s'inclouen àudios en vint-i-tres idiomes, que es poden descarregar per compartir.



Tots els documents en tots els idiomes disponibles

En occità: Contenir el coronavirus és responsabilitat de tothom, i les mesures de prevenció.

En francès: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus, què significa l'aïllament domiciliari i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En italià: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus), què significa l'aïllament domiciliari i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En alemany: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus), què significa l'aïllament domiciliari, i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En tagal: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus, què significa l'aïllament domiciliari i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En àrab: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, i què significa l'aïllament domiciliari.

En bengalí: Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus, i què significa l'aïllament domiciliari.

En fula:Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat, què significa l'aïllament domiciliari i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En romanès:Mesures de prevenció de la propagació del coronavirus, com puc saber si estic afectat pel virus), què significa l'aïllament domiciliari i mesures de prevenció amb els infants a casa.

En anglès: Què és el coronavirus?, com puc saber si estic afectat pel virus i què significa l'aïllament domiciliari.