Famílies confinades: «Tot anirà bé»

NacióDigital dedica un espai per als més petits de la casa i els seus pares i mares

«Tot anirà bé» en un balcó d'una població catalana
«Tot anirà bé» en un balcó d'una població catalana | Adrià Costa
19 de març del 2020
Tutto andrà bene és el missatge que fa dies omple els balcons d'Itàlia. El país transalpí va ser el primer d'Europa en viure l'esclat de la pandèmia del coronavirus. Allà, bona part dels nens i nenes ja porten quatre setmanes confinats a casa i, de moment, sense data per tornar a les escoles.

El “Tutto andrà bene” també ha arribat a Catalunya, que enfila la primera setmana completa de confinament. És el Tot anirà bé que cantava en Joan Dausà i que, com a Itàlia, va acompanyat d'un arc de Sant Martí d'esperança.



I és que, enmig d'una allau de males notícies, tant a nivell sanitari com econòmic i social, és necessari un bri d'optimisme. Sí, perquè la mainada té dret a somiar que tot això acabarà bé i, després, es recuperarà la normalitat. I les mares i els pares hi hem de contribuir.

A NacióDigital, enmig de la voràgine informativa de males notícies, hem volgut dedicar un espai a les famílies. Una secció “Tot anirà bé”, coordinada per la periodista Irene Ramentol, que vol donar eines a les mares i a les pares, idees per als nens i les nenes... i un missatge d'esperança per a tothom.