Suspesos tots els embargaments per deutes amb l'Ajuntament de Sabadell

El servei del Rebost Solidari canvia i es farà des de Fira Sabadell

Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona
Una dona amb mascareta, de compres per Barcelona | Europa Press
NacióSabadell
17 de març del 2020
Actualitzat a les 21:28h
L'Ajuntament de Sabadell ha donat llum verda a suspendre tots els embargaments per deutes amb el consistori. Es tracta d'una nova decisió presa, en el marc del comité de seguiment diari del coronavirus a la ciutat, i d'acord  amb l’aplicació de les mesures decretades pel govern espanyol.

També s'ha decidit que no es generin recàrrecs per impagaments i en la mateixa línia, s'han interromput els interessos de demora pel deute i s’ha ampliat fins al 5 de maig el període de pagament de guals i vehicles, així com fins al 31 de juliol el de l'IBI i la taxa de residus.

El servei del Rebost des de Fira Sabadell

Davant la situació excepcional, Creu Roja Sabadell, Rebost Solidari de Sabadell i l'administració local han activat un dispositiu per distribuir els lots d’alimentació a usuaris del Rebost a Fira Sabadell. Es tracta d'un canvi que afecta només algunes entitats, ja que els voluntaris que duen a terme aquesta tasca són gent i gran i s'ha pres la mesura per prevenció.  

Aquestes persones se'ls informarà de la data i hora en què han de recollir els lots i d'aquesta manera, s'evitaran que hi hagi concentracions de persones.