Sabadell rebrà més de 5.000 targetes moneder per garantir els àpats dels infants amb beca menjador

Es començaran a distribuir en els propers dos o tres dies

El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador
El govern garantirà els àpats dels nens que tinguin beca menjador | CCVOC
NacióDigital
17 de març del 2020
Actualitzat a les 16:03h

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, ens que gestiona els ajuts de menjador a la comarca, està treballant amb els Departaments d'Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies, així com amb els ajuntaments de la comarca, per tal de garantir la suficiència alimentària dels infants que estan rebent un ajut de menjador.

Segons ha comunicat el govern català aquesta setmana, es podran distribuir targetes moneder a través d'un acord amb una entitat bancària, carregada amb l'import de la prestació de cada família, el corresponent als deu dies que no es prestarà el servei de menjador, durant el temps previst de tancament dels centres. A la comarca del Vallès Occidental se'n distribuiran més de 17.000, i concretament a Sabadell, 5.353.

Aquestes targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers dos o tres dies a través del Consell Comarcal i dels ajuntaments, i és que els dos departaments de la Generalitat i els Consells estan acabant d'ultimar l'operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies. L'entitat bancària enviarà les targetes al Consell perquè les distribueixi, però en els casos de Rubí, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Cerdanyola, les rebrà directament l'ajuntament.