coronavirus

Se suspèn el servei de deixalleria mòbil al Vallès Occidental pel coronavirus

S’estableixen serveis mínims en el servei de recollida d’oli

per NacióDigital, 16 de març de 2020 a les 19:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental també ha pres mesures davant l'estat d'alarma pel coronavirus en relació a la recollida de residus municipals. En un comunicat fan saber que se suspèn el servei itinerant de deixalleria mòbil "fins que les condicions ho permetin".


També s’estableixen serveis mínims en el Servei de recollida d’oli i "només es farà en cas imprescindible". Amb tot però, el Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental funciona amb normalitat com a instal·lació essencial i s’han pres les mesures de prevenció per les persones que hi treballen i pel personal que hi acudeix.

Segons ha comunicat l’Àrea Metropolitana, l’Ecoparc 2 l’Ecoparc 4 segueixen rebent la fracció orgància amb normalitat. Així mateix des del Consorci del Bages informen que l’Ecoparc de Bufalvent també està operatiu. Aquestes són les plantes que actualment reben fracció orgància del Vallès Occidental. 

 

 

Participació