La Policia de Sabadell patrullarà per la ciutat perquè es compleixi el confinament

Així ho ha aprovat el consistori aquest dilluns en un decret municipal

Agents de la Policia Municipal de Sabadell
Agents de la Policia Municipal de Sabadell | NacióSabadell / Cedida
16 de març del 2020
Actualitzat a les 15:17h
L'Ajuntament de Sabadell ha aprovat un decret municipal, d'acord  amb l’aplicació de les mesures decretades pel govern espanyol, que, entre d'altres coses ha establert que la Policia Municipal farà patrullatge perquè es garanteixi el "respecte al confinament domiciliari". A més, a través dels altaveus, així ho recordarà, com també les limitacions de circulació.

Es comprovarà el respecte a les restriccions de l’obertura al públic de locals i establiments minoristes, s’ha reforçat el tancament de les zones de joc infantil de la ciutat i s’han senyalitzat els accessos al riu Ripoll per evitar-hi visites. S’han suspès les obres municipals que s’estaven portant a terme a la via pública.

El consistori ha garantit l’atenció social bàsica per aquelles persones i famílies en situació de vulnerabilitat, com també les persones grans en situació de dependència sense suport familiar; el col·lectiu sense llar; es manté actiu el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i es reforçarà el servei d’àpats a domicili.

Des de l'administració es trucarà a prop de 7.000 persones vulnerables o que viuen soles a Sabadell per saber com es troben i oferir-los els serveis que puguin precisar. Un treball que es farà en col·laboració amb la Creu Roja Sabadell i l'equip municipal.