religió

Misses per Internet, així combat la prevenció del coronavirus el capellà Carlos Fuentes

El mediàtic capellà de la parròquia de la Creu Alta aporta solucions 2.0

El capellà Carlos Fuentes | Juanma Peláez
per NacióSabadell, 13 de març de 2020 a les 10:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La declaració de l'emergència per coronavirus ha provocat, per ara, la cancel·lació de múltiples activitats durant les dues properes setmanes i el tancament de tots els equipaments municipals. Unes afectacions restrictives que arriben també a un col·lectiu molt específic: els creients que assisteixen setmanalment als seus llocs de culte. El capellà de la parròquia de la Creu Alta, Carlos Fuentes, ha trobat la solució: fer les misses per Internet.  

Fuentes, en diversos missatges a les xarxes socials, ha garantit que les homilies les farà, a partir de dissabte, a través de Facebook. La finalitat, com ha dit, és per evitar còrrer riscos innecessaris.  Precisament, el Bisbat de Terrassa ha enviat unes recomanacions perquè les misses se celebrin a la nau central, i no en capelles laterals, així com assegurar que l'aforament no passi d'un terç del total de l'església, amb la qual cosa recomanen ampliar els horaris de les celebracions eucarístiques per tal d'evitar aglomeracions.


 

 

Participació