El Centre Cultural Terrassa anul·la tots els espectacles previstos pels pròxims 15 dies

Amb aquesta mesura, el centre ajorna les actuacions del mag Jorge Blass, el Ballet de Sant Petersburg, el musical Dumbo i una conferència

Façana del Centre Cultural Terrassa
Façana del Centre Cultural Terrassa | CCT
LaTorre
11 de març del 2020
La programació del Centre Cultural Terrassa també es veurà afectada per l'alerta de coronavirus. D'aquesta manera, les actuacions de Jorge Blass i del Ballet de Sant Petersburg es veuen aplaçades, i tindran lloc en una data encara per determinar. L'espectacle Dumbo, que estava previst pel diumenge 22 de març, també queda anulat, així com la conferència 90 minuts per viure, d'Eduard Sala, programada pel dilluns 16 de març.

L'actuació del mag madrileny estava prevista per aquest divendres 13 de març a les 21 h, i la prestigiosa companyia de ballet, havia d'actuar en una doble sessió, el dissabte 14 de març a les 20 h i el diumenge 15 de març a les 18 h. Així doncs, el centre no oferirà esdeveniments durant els pròxims dies, seguint la normativa del Govern, que ha prohibit aquest dimecres els actes amb la presència de més de 1.000 persones.

D'altra banda, fonts del CCT afirmen que s'està treballant per decidir el futur de l'actuació del Manel Fuentes Acoustic Trio, prevista pel 21 de març en una sala amb capacitat de 300 persones.