La dada per demostrar el seguiment de l'homenatge diari als sanitaris a Sabadell

Aigües Sabadell demostra la baixa notable de consum a les 20 hores

L'homenatge als sanitaris del 'Hospital Parc Taulí
L'homenatge als sanitaris del 'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
NacióSabadell
10 de març del 2020
Actualitzat el 27 de març a les 10:50h
En aquestes ja gairebé dues setmanes de confinament, cada llar o bloc de pisos se les empesca per passar el temps, diferents maneres per compaginar teletreball, canalla i d'altres casuístiques. En el que quasi tothom coincideix és un hora: les 20 hores. La cita diària per sortir als balcons i finestres per aplaudir la tasca dels sanitaris. 

Les xarxes socials van plenes de vídeos i fotografies de les perfomance que es munten. No només això, els cossos de seguretat també n'han fet una, com es va poder veure el passat diumenge a les portes de l'Hospital Parc Taulí. Però, realment, quin seguiment hi ha d'aquesta iniciativa popular?

Aigües Sabadell ha posat una mica de llum aquesta qüestió. En una piulada, ha mostrat el consum d'aquest bé a la ciutat per metre cúbic i minuts. I a partir de les 20 hores la caiguda és evident i notable. Un consum que minuts després es recupera.  Símptoma que la ciutadania deixa de fer allò que està fent i es planta a la finestra i balcó i aplaudeix per la feina que els professionals dels centres sanitaris estan fent aquest dies.