Oleguer Presas: «Allò que representava la selecció em generava rebuig»

L’excentral del Barça assegura que va renunciar a La Roja pels seus idearis

Nació Sabadell
19 de setembre del 2015
Oleguer Presas al seu pas pel Barça
Oleguer Presas al seu pas pel Barça

L'excentral barcelonista sabadellenc, Oleguer Presas, assegura que la selecció espanyola li generava rebuig d’acord amb les seves conviccions polítiques, i que per aquest motiu hi va renunciar. Presas ho explica d’aquesta manera en una entrevista a La Directa, just en un moment en que a un altre blaugrana, Gerard Piqué, li estan plovent crítiques per les seves conviccions catalanistes.
 
"No em sentia representat ni vinculat emocionalment amb un altre club o Federació”, assegura Presas. En aquest sentit, afegeix que “el que representa la selecció espanyola em generava rebuig", i surt en defensa de Piqué: "Per a mi el que és greu de Piqué, o del meu cas, no és el fet en si, sinó que a hores d'ara, pronunciar-te pel dret a decidir o dir que no et sents representat per la selecció o coses així generi una polèmica permanent, que jugui un altre, no passa res”.
 
De la mateixa manera, assegura que sí que li hauria agradat jugar amb la selecció catalana, i en calau política reafirma el seu suport a la CUP, després d’haver concorregut a les llistes de les darreres eleccions al Parlament i a les municipals de Sabadell del 24 de maig com a número 23. "Votaré la CUP, els dono suport perquè entenc que és l'única força política que garanteix que el procés avanci cap a un procés constituent d'un nou Estat que tingui en compte els drets socials, la justícia, la llibertat”.