​Un assaig amb el temps esgotat dona el triomf al Sabadell RC a Barcelona (17-21)

La victòria pràcticament garanteix la presència al play-off

Un dels oments del partit
Un dels oments del partit | Anna Pallarès
NacióSabadell
03 de març del 2020
El Sabadell RC va tornar a guanyar, segona cap de setmana consecutiu, en un emocionant partit davant el filial del CN Poble Nou. A més, ho va fer a domicili, anotant un assaig quan el temps ja s'havia complert, cosa que va permetre que el marcador reflectís un 17-21. El triomf consolida la segona posició a la lliga.

La igualtat va ser tal que cap dels dos conjunts va anotar en la primera part, només un cop de càstig, anotat per Josu Quintana, va desfer la igualada i va permetre enfilar camí de vestuaris amb un 0-3.

El guió del partit va canviar a la represa. Els barcelonins van sortir endollats i van anotar un assaig, el qual hi van sumar dos cops de càstig. Però els vallesans van reaccionar i van posar el 7-9 al lluminós. A partir d'aleshores, el matx es va tornar boig, amb canvis constants de dominador.

A falta de deu minuts, el B del Poble Nou manava amb un 14-9, però primer Joel Boliart, amb un assaig, Quintana després, que va anotar la transformació va fer pujar l'empat a 14. A cinc pel final, un cop de càstig tornava a situar els locals per davant. Però la remuntada va arribar amb el temps consumit. Un cop de càstig a favor, que es va jugar a la melé, i no amb el llançament entre pals, que es va traduir amb Boilart anotant.   

La pròxima jornada, a la Roureda, el Sabadell RC rep el líder. Un compromís decisiu per assegurar matemàticament la participació a les semifinals de la Primera Divisió Catalana.