Sabadell activa la prealerta pel fort vent

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu "cops forts" al llarg del dia

imatge d'arxiu d'un arbre caigut
imatge d'arxiu d'un arbre caigut | Espai Natura Sabadell
NacióDigital
02 de març del 2020
Actualitzat a la 13:31h
L'Ajuntament de Sabadell ha activat la fase de prealerta del Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya pel fort vent que està bufant aquest dilluns. El Servei Meteorològic de Catalunya ha previst "cop forts" al llarg de tota la jornada i poden superar, puntualment, els 80 km/h.

El regidor d'Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, ha explicat que el consistori està a l'expectativa de com evoluciona i que, en cas de ser necessari, es convocaria el comitè d'emergències i s'aplicarien mesures com s'ha fet en els últims episodis, senyalitzar boscos, les passeres del riu Ripoll, així com també l'activació de l'Operació Fred. 

Els Bombers han atès 104 serveis entre les 7 i les 11 del matí, la majoria per retirar o assegurar elements caiguts o a punt de caure, com ara teulades, coberts, tendals, arbres i cables. De la regió de Lleida han arribat 40 avisos (19 a Lleida ciutat), i de la de Girona 35. En quant a la zona del Vallès, des de la Regió Metropolitana Nord s'han fet 11 avisos.