SORTEIG Espectacle il·lusionista de Jorge Blass

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar per anar a veure l'espectacle el 13 de març

El popular mag Jorge Blass
El popular mag Jorge Blass | Promocional
NacióSabadell
02 de març del 2020
L’il·lusionisme i la màgia envaeix el Centre Cultural Terrassa. Ho fa de la mà de Jorge Blass amb l'espectacle del mateix nom. L'il·lusionista torna als escenaris amb nous efectes impossibles i visualment espectaculars: aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en què el públic n’és el protagonista.

Tot plegat, en una atmosfera de misteri i una acurada estètica que aconsegueix que ens tornem a il·lusionar i somiar amb l’impossible. Il·lusions fetes amb tecnologia del segle XXI amb un dron com ajudant i moltes sorpreses més... 

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, un paquet familiar 4 entrades (2 adults i 2 nens) per anar a veure Jorge Blass, el 13 de març a les 21:00 hores, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres, 11 de març a les 12:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 11 de març, a les 12:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.