Les noies del Sabadell sumen la quarta Copa de la Reina consecutiva en un agònic final contra el Terrassa

Igualtat màxima entre els dos equips que acaben el partit empatades a cinc i en una tanda de penals de màxima emoció

Les flamants campiones amb el títol
Les flamants campiones amb el títol | RFEN
NacióSabadell
01 de març del 2020
Actualitzat a les 18:23h
L'equip de waterpolo femení del CN Sabadell ho ha tornat a fer: alçar la Copa de la Reina. El 16è trofeu que anirà a les vitrines del club i el quart de forma consecutiva. A més, i per donar-li més emotivitat, ho ha fet davant l'afició, en una competició organitzada a les instal·lacions de Can Llong, i en una trepidant final contra el CN Terrassa (8-9).

La igualtat ha estat la tònica del matx, el primer parcial se l'han apuntat les sabadellenques i el segon, les egarenques. A la represa, s'ha mantingut la pugna i una bona mostra d'aquesta lluita parella és que en el darrer quart no hi ha hagut gols.

Així, el títol s'ha decidits als penals i han agafat protagonisme les porteres. Però, ha estat una mica millor la del CN Sabadell: Laura Ester. Unes aturades acompanyades del gol de Judit Forca que ha estat decisiu per guanyar la Copa de la Reina.

Precisament Forca l'any passat va ser escollida l'MVP del partit. Enguany ho ha estat Maica Garcia per la seva determinació, amb dos gols, i el paper jugat.