Desallotgen part del bloc de pisos on s'esfondra un sostre d'un dels habitatges en estudi de Merinals

En el pis superior hi havia una plantació de marihuana

Dos policies custodiant l'accés al bloc afectat
Dos policies custodiant l'accés al bloc afectat | Juanma Peláez
NacióSabadell
26 de febrer del 2020
Actualitzat el 27 de febrer a les 10:13h
La Policia Municipal de Sabadell, amb l'assessorament de tècnics municipals, ha decidit desallotjar els pisos de Merinals, on aquest dimecres a la tarda s'ha esfondrat un sostre d'un bany sense causar ferits, per un tema de seguretat. Es tracten dels habitatges del bloc 55, a partir de la tercera planta. 
 

Els veïns desallotjats a les portes del immoble Foto: Juanma Peláez

Els bombers informant els veïns Foto: Juanma Peláez


A més de la presència de tècnics municipals i agents, també hi ha hagut Bombers i la mateixa alcaldessa, Marta Farrés, que s'ha personat al lloc per conèixer de primer mà l'estat de la situació. 

L'ensurt ha permès descobrir que en el pis superior, l'esfondrament s'ha produït en el quart pis del bloc 55, una plantació de marihuana, amb unes 300 plantes. 
 

L'alcaldessa reunida amb els veïns Foto: Juanma Peláez

Veïns a les portes del bloc amb l'alcaldessa Foto: Juanma Peláez

Un bomber a l'habitatge on han trobat la marihuana Foto: Juanma Peláez


Precisament, ara fa una mica més d'un mes l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, l'Ajuntament de Sabadell i l'Associació de Veïns de Merinals signaven una acord a tres bandes per tal d'encarregar al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) un informe independent que ha de constatar l'estat actual dels 170 pisos i una estimació econòmica de les actuacions que pertoquin.