successos

S'ensorra part del sostre d'un bany d'un dels habitatges en estudi de Merinals

En el pis superior hi havia una plantació de marihuana

per NacióSabadell , 26 de febrer de 2020 a les 20:30 |
Dos policies custodiant l'accés al bloc afectat | Juanma Peláez
Un sostre d'un habitatge del barri de Merinals, un dels 170 que és objecte d'anàlisi per determinar si pateixen patologies estructurals, s'ha esfondrat aquest dimecres a la tarda. Concretament, un sostre d'un bany. Segons han confirmat els Bombers no ha causat ferits. 
 

Els veïns desallotjats a les portes del immoble Foto: Juanma Peláez


Després de l'actuació del cos, així com d'unitats de la Policia Municipal de Sabadell, a més de la presència de tècnics municipals i la mateixa alcaldessa, Marta Farrés, s'ha decidit desallotjar l'immoble per seguretat, a partir de la segona planta. 

L'ensurt ha permès descobrir que en el pis superior, l'esfondrament s'ha produït en el quart pis del bloc 55, una plantació de marihuana, amb unes 300 plantes. 

 

L'alcaldessa reunida amb els veïns Foto: Juanma Peláez

Veïns a les portes del bloc amb l'alcaldessa Foto: Juanma Peláez


Precisament, ara fa una mica més d'un mes l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, l'Ajuntament de Sabadell i l'Associació de Veïns de Merinals signaven una acord a tres bandes per tal d'encarregar al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) un informe independent que ha de constatar l'estat actual dels 170 pisos i una estimació econòmica de les actuacions que pertoquin. 

 

Participació