Adjudicades les obres del CAP Can Llong i apunta l'obertura cap a 2022

La Generalitat ha destinat gairebé dos milions d'euros

Simulació del futur  CAP Can Llong
Simulació del futur CAP Can Llong | Departament de Salut
NacióSabadell
24 de febrer del 2020
Actualitzat el 25 de febrer a les 10:23h
La Generalitat ha adjudicat les obres per a la construcció del CAP Can Llong i s'estima que el primer trimestre de 2022 entrin en funcionament. D'aquesta manera, es confirma l'última previsió que va fer el Departament de Salut. S'espera que "properament" començaran els treballs.

S'han destinat 1.996.770,16 d'euros per aquesta obra. L'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, ha remarcat la importància d'aquest anunci per ser una llarga reivindicació veïnal i ha advertit que "es continuarà fent seguiment del projecte amb la voluntat que el nou CAP sigui una realitat el més aviat possible". 

L'equipament sanitari serà "l'alternativa més convenient" per al CAP Can Rull i que permetrà descongestionar-lo d'usuaris, tot i que compartiran un mateix equip de professionals i que faran la distribució segons "criteris d'accessibilitat, eficiència i sostenibilitat".
 
La construcció del nou CAP de Can Llong s’emmarca en el Pacte de Salut entre l’Ajuntament i el Servei Català de Salut per a la millora del mapa d’equipaments de salut a Sabadell, la pròrroga del qual es va aprovar per ple Municipal al mes de desembre.