Darrer cap de setmana de febrer amb quatre contenidors cremats

Un dels focs afecta cablejat de telefonia

Incendi a Sant Feliu Sasserra
Incendi a Sant Feliu Sasserra | Josep M. Montaner
NacióSabadell
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:51h
Febrer tancarà igual que ho va fer en l'obertura, en matèria de crema de contenidors. El darrer cap de setmana s'han registrat quatre unitats cremades i en totes, segons la Policia Municipal de Sabadell, ha estat per motius desconeguts. En poc més de 40 hores han calcinat aquest nombre i en un dels casos, les flames van agafar cablejat de telefonia.

El primer es va declarar la matinada de dissabte, a les 2.17 hores a la confluència dels carrers Pardo Bazán i Leonardo da Vinci. Fins al lloc es van desplaçar dues patrulles policials i una dotació per apagar el foc d'un contenidor. 

La matinada, però de diumenge, a les 6.43 hores, el segon. A la carretera de Molins de Rei, a l'altura del carrer Rocafort, es va cremar una unitat de reciclatge de plàstic. El foc es va estendre fins al cablejat de telefonia proper al lloc. El mateix personal dels cossos de seguretat que en l'anterior cas es va desplaçar fins al lloc. 

Per últim, ja la tarda de diumenge, els dos darrers capítols de crema de contenidors a la ciutat. Segons la Policia, aquests atacs al mobiliari urbà es van produir entre les 18.32 i 19.29 hores. 

El primer al passeig Rubió i Ors i el segon al carrer Jacint Verdaguer. En aquesta ocasió, tres unitats del cos policial sabadellenc i una de Bombers es van traslladar al lloc.