El 9è Festival de Cinema de Terror recupera els films «Viernes 13», «Halloween» i «Pesadilla en Elm Street»

Tindrà lloc del 9 al 14 de març a diferents punt de Sabadell

NacióSabadell
21 de febrer del 2020
Actualitzat a les 23:55h
El Festival de Cinema de Terror de Sabadell arriba a la seva 9a edició i retrà homenatge al gènere slasher, que ha donat al gènere títols tan reconeguts com la saga de Viernes 13, Halloween i Pesadilla en Elm Street. Aquest serà l'eix temàtic que enllaçarà la quinzena de projeccions i activitats programades del 9 al 14 de març en diferents punts de la ciutat.

La principal novetat d'aquesta edició és que el certamen anirà més enllà dels premis de Blogos de Oro, del públic i del concurs de micrometratges i microrelats. Per primer cop,30 dels 32 curtmetratges projectats al festival formaran part d'un concurs, amb un jurat integrat pel cineasta Xavi Miralles, l'il·lustrador i cartellista del festival AbelCarrasco i el blogger especialitzat en cinema asiàtic Mike y sus chinos.

La inauguració oficial del certamen serà el 9 de març, amb la projecció de la primera tanda de curtmetratges finalistes a l'Auditori del carrer Lacy, on es podran veure 10 títols de tot tipus, entre els quals hi ha El Árbol de las Almas Perdidas, de la sabadellenca Laura Zamora, finalista als Goya com a millor curt d’animació.


El Casal Pere Quart serà un altre punt per veure les cintes del certamen. Per exemple Halloween II. També a l'Estruch es manté la clàssica projecció de Curts del Mecal, escollits al Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. D'altra banda, per segon any consecutiu, però compartint espai al'Estruch, l'inDOCUmentari se suma al festival amb la projecció de Zombies en elCañaveral, de l'argentí Pablo Schembri. També els cinemes Imperial que el CineClub. 

Mararatons divendres i dissabte

Divendres a l'Estruch, la primera marató que es podran veure, entre d'altres títols, Viernes 13, de Sean S. Cunningham; Devil Dead 2, d'Aureli del Pozo i Ivan Fernández i una selecció de curtmetratges, amb títols com La Guarida, La Noria, Maldita o A little taste, entre d'altres. 


Dissabte, als cinemes Imperial, oferirà la millor selecció de curtmetratges i pel·lícules com ara La Colleja, de Sergio Morcillo amb ItziarCastro com a protagonista. 

Consulta la programació i les activitats familiars i paral·leles aquí