​El masculí del Sabadell RC es retroba amb la victòria i el femení cau i perd el liderat

Les noies rebran les Carboneres de Terrassa a la Roureda

El partit de les noies contra el FEM Rugby
El partit de les noies contra el FEM Rugby | Francesc Pastor
NacióSabadell
18 de febrer del 2020
Cara i creu per al rugbi sabadellenc aquest passat cap de setmana. El Sabadell RC va superar al filial dels Gòtics per 35-7, mentre que les noies del FEM Vallès -fusió dels sènior de Sabadell i Granollers- van caure a Cornellà contra el FEM Rugby -unió de Cornellà, Martorell, Anoia i Coques de Barcelona- per 19-10 i van cedir el liderat
 
L’equip masculí afrontava el matx amb dues derrotes consecutives i això pot ser la justificació a l’empenta inicial, amb dos cops de càstig transformats per Josu Quintana abans del minut 10. S’hi afegia, més tard, Nacho Miralles amb un assaig. Al final del primer temps, el lluminós reflectia un 23-0.
 
L’envestida inicial va tenir continuïtat a la represa, amb 15 minuts encara per disputar-se el marcador era de 35-0. Domini absoluta dels sabadellencs i just abans del final, els Gòtics han maquillat el marcador amb el 35-7 final. El triomf deixa segon de la classificació i a sis punts del líder, el RC Mataró. El Sabadell RC descansarà el cap de setmana i reprendrà l’activitat el darrer cap de setmana de febrer davant el Poblenou B, a Barcelona.
 
El conjunt femení, per la seva part, ho ha intentat però sempre ha anat a remolc, tot i així ha arribat a la mitja part amb opcions: 7-5. Però, a la segona part, sortida elèctrica de las baixllobregatines i amb dos assajos s’han desmarcat fins al 19-5. En el tram final, Paula Domingo fixava el resultat en el 19-10. El següent cap de setmana rebran, a la Roureda, les Carboneres de Terrassa.