Adjudicat el contracte de 2,2 milions d'euros per a la reparació i manteniment de la via pública

ERC retreu que l'equip municipal s'apunti aquesta obra, heredada del mandat anterior

Uns treballs a la Plana del Pintor
Uns treballs a la Plana del Pintor | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
18 de febrer del 2020
La Junta de Govern Local, celebrada aquest dilluns, ha adjudicat el contracte de reparació i manteniment de ferms i altres elements de les vies públiques de Sabadell a l’empresa Firtec, SAU per un import de 2.270.000 euros. Tindrà una vigència de dos anys, amb possibilitat de poder-lo prorrogar dos més.

El consistori, en un comunicat, ha assegurat que "es dobla" la quantitat anual prevista per aquest àmbit, passant dels 647.500 euros anuals i als 1.135.000. A més, ha afegit, que "permetrà reduir el temps de resposta de resolució del volum d'incidències" de manteniment actuals. 

Aquest anuncia ha provocat la queixa d'ERC, a través del seu portaveu, Gabriel Fernàndez, que en una piulada, ha garantit que aquesta partida la "va deixar prevista" el mandat anterior, que van ocupar a més dels republicans, la Crida per Sabadell, Guanyem i Unitat pel Canvi. També en una Junta de Govern Local, ha recordat el republicà, celebrada a finals de 2018, i que, segons els acords que marcaven en el document, es fixava la mateixa quantitat, és a dir, aquests 2,2 milions d'euros per a "reparació i manteniment de ferms i altres elements de les vies públiques de la ciutat de Sabadell".