VÍDEO Espectacular persecució policial al Vallès: «Central, els hem perdut»

Salts, patinades, frenades en sec... les imatges recullen la conducció temerària d'un vehicle a Santa Perpètua de Mogoda

Increïble persecusió policial a Santa Perpètua
Increïble persecusió policial a Santa Perpètua | Instagram
Redacció
17 de febrer del 2020
Persecució policial de pel·lícula. Una patrulla de la policia local de Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental) persegueix de nit un turisme de color fosc a tota velocitat pels carrers de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). 

En un vídeo penjat a la xarxa es poden veure salts, patinades, o frenades en sec. Tota una carrera plena de periples que finalitza quan de sobte el turisme fa una ràpida maniobra donant un cop de volant i escapolint-se per un carrer lateral. El cotxe de patrulla no té temps a reaccionar i ha de tirar enrere. Temps suficient perquè el perseguit escapi. La conversa entre la parella de policies que es pot escoltar en tot moment acaba amb un: "Central, els hem perdut. Seguim buscant".

En declaracions a NacióDigital, el cap de la Policia Local de Lliçà d'Amunt, explica que la filmació de la persecució es va fer "per acreditar les accions d'escàpol, conducció temerària i sense respectar les normes de trànsit" del presumpte autor d'uns fets que van portar als agents de la policia local a intentar aturar el vehicle. El motiu pel qual van iniciar la persecució queda reservat a les diligències judicials, ha informat l'agent. 

A hores d'ara el cos de la policia local de Lliçà d'Amunt ha obert una investigació interna per esclarir la filtració del vídeo que es va gravar "per aportar-lo a l'autoritat judicial i que aquesta determini si l'inclou com a prova". El cap reconeix que "no s'hauria d'haver filtrat".