Cremen nou contenidors en menys de 90 minuts

Set de les unitats cremades en 22 minuts la matinada de diumenge

Incendi a Sant Feliu Sasserra
Incendi a Sant Feliu Sasserra | Josep M. Montaner
NacióSabadell
17 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:46h
Cap de setmana negre amb la crema de contenidors a Sabadell: nou contenidors afectats en menys de 90 hores, en dos dies diferents, entre la nit de divendres i la matinada de diumenge. Precisament, en aquest últim dia van cremar, de manera parcial, set unitats en un marge de 22 minuts. 

El primer es va registrar la nit de divendres, a les 22.15 hores a la confluència dels carrers Valentí Almirall i Rafael de Casanovas. Va ser de reciclatge de paper i les flames el van afectar parcialment. Una dotació del cos de Bombers i dues unitats de la Policia Municipal van intervenir-hi.

Una mica més d'una hora després, a les 23.20 hores, el mateix nombre de cossos de seguretat es van traslladar al carrer Rocafort, 2. Va cremar parcialment una unitat de material orgànic.

Set contenidors en deu minuts

Els capítols més virulents es van viure la matinada de diumenge, concentrats dos al voltant del Parc Catalunya i l'altre a Can Feu. El primer es va registrar a les 4.15 hores, a l’avinguda Rafael Casanova, 98, tres contenidors cremats parcialment i les flames van afectar, també en part un turisme estacionat a prop. En aquest cas, va treballar-hi una dotació de Bombers i una altra del cos policial sabadellenc. 

Vuit minuts després, una unitat metàl·lica cremada parcialment al carrer Cèsar Torras, 80 i el foc va arribar a un vehicle proper al lloc. Va intervenir una dotació de Bombers i una altra de la Policia. A les 4.37 hores el darrer del cap de setmana, a l’avinguda de Lluís Companys amb Pi i Margall. Tres contenidors -un de plàstic, de rebuig i material orgànic-, també amb cremades parcials. Les flames van afectar un arbre. Fins al lloc es va desplaçar una unitat de Bombers i dues patrulles policials.