protesta

Acampada a la plaça Doctor Robert contra la «repressió» i per la «llibertat i l'autodeterminació»

La comitiva sortirà, a partir de les 10.30 hores, dels jutjats de Sabadell

per NacióSabadell , 13 de febrer de 2020 a les 08:00 |
El Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) ha fet una crida, perquè aquest cap de setmana la plaça Doctor Robert s’ompli de tendes de campanya per reivindicar el final de la “repressió” i a favor de la “llibertat i l’autodeterminació”. Una mobilització que arribarà, en forma de manifestació procedent dels jutjats de Sabadell -començarà a partir de les 10.30 hores-.
 

Es tracta d’una reivindicació que busca que els estudiants continuïn mobilitzant-se i reclama la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch, la “dissolució” de les BRIMO i ARRO dels Mossos d’Esquadra i que es “depurin responsabilitats” per les “brutalitats policials”. També, “la llibertat sense càrrecs per a totes les represaliades” i que s’aturin els processos d’extradicció “ de les migrants detingudes en la lluita”, així com “l’amnistia” pels presos polítics condemnats.
 

“L’autodeterminació”, apuntant per aquells que “siguem o no independentistes” per aconseguir “un referèndum per decidir el present i futur polític de Catalunya”. Tot plegat, amb la voluntat de començar a “construir un moviment autoorganitzat que no segueixi ordres i que discuteixi”.
 
A l’acampada es faran debats al llarg de dissabte, així com diversos tallers, per a tots els públics. Una tònica que es mantindrà durant diumenge i fins a les 18 hores quan es donarà per acabada la iniciativa estudiantil.

 

Participació