Acampada a la plaça Doctor Robert contra la «repressió» i per la «llibertat i l'autodeterminació»

La comitiva sortirà, a partir de les 10.30 hores, dels jutjats de Sabadell

Una protesta a la plaça Doctor Robert
Una protesta a la plaça Doctor Robert | Juanma Peláez
NacióSabadell
13 de febrer del 2020
El Moviment Estudiantil de Sabadell (MES) ha fet una crida, perquè aquest cap de setmana la plaça Doctor Robert s’ompli de tendes de campanya per reivindicar el final de la “repressió” i a favor de la “llibertat i l’autodeterminació”. Una mobilització que arribarà, en forma de manifestació procedent dels jutjats de Sabadell -començarà a partir de les 10.30 hores-.
 
Es tracta d’una reivindicació que busca que els estudiants continuïn mobilitzant-se i reclama la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch, la “dissolució” de les BRIMO i ARRO dels Mossos d’Esquadra i que es “depurin responsabilitats” per les “brutalitats policials”. També, “la llibertat sense càrrecs per a totes les represaliades” i que s’aturin els processos d’extradicció “ de les migrants detingudes en la lluita”, així com “l’amnistia” pels presos polítics condemnats.
 
“L’autodeterminació”, apuntant per aquells que “siguem o no independentistes” per aconseguir “un referèndum per decidir el present i futur polític de Catalunya”. Tot plegat, amb la voluntat de començar a “construir un moviment autoorganitzat que no segueixi ordres i que discuteixi”.
 
A l’acampada es faran debats al llarg de dissabte, així com diversos tallers, per a tots els públics. Una tònica que es mantindrà durant diumenge i fins a les 18 hores quan es donarà per acabada la iniciativa estudiantil.