Vianants i ciclistes tindran una passera sobre la C-58 per connectar Sabadell i Sant Quirze

L'Ajuntament de Sant Quirze recorda la variant de la C-1413

Vehicles circulant en el tram entre Sabadell i Sant Quirze
Vehicles circulant en el tram entre Sabadell i Sant Quirze | Ajuntament de Sant Quirze
NacióSabadell
15 de febrer del 2020
L’Ajuntament de Sant Quirze i el Departament de Territori i Sostenibilitat han acordat la construcció d’una passera adaptada per a vianants i ciclistes sobre la C-58, en la connexió entre el municipi vallesà i Sabadell. El consistori ha detallat que es tracta d’una zona de pas, en què l’espai està limitat entre la protecció de la barrera i la tanca.
 
Una zona de pas estreta i perillosa que amb la construcció d’aquest element permetrà millorar la seguretat i un major espai d’accessibilitat. És un del compromisos que el consistori ha adquirit del Govern en la reunió mantinguda aquest febrer, en el marc de l’etapa final de les actuacions per ampliar la C-58 -en aquest cas, el tram entre Terrassa i Sant Quirze-.

En el marc d’aquesta trobada també s’ha demanat l’elaboració d’un estudi acústic a la zona afectada per l’ampliació de l’autopista del Vallès al seu pas per Sant Quirze. Així com, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha recordat "el compromís" i la necessitat de “la variant de la C-1413”. Una actuació que ha titllat de “d’imprescindible” per a la millora de la qualitat urbana i ambiental de la localitat.