Òmnium Sabadell fa un acte d'homenatge a Muriel Casals

Serà aquest dijous 13 a la tarda al Campus de Sabadell de la UAB

Muriel Casals, l'any 2011 a la Universitat Catalana d'Estiu.
Muriel Casals, l'any 2011 a la Universitat Catalana d'Estiu. | Josep M. Montaner
Redacció
11 de febrer del 2020

Sabadell retrà un homenatge aquest dijous a Muriel Casals. Un acte en record seu ja que aquest mes de febrer fa quatre anys que va morir. L'acte es farà dijous 13 de gener a les 18.30 hores al campus de la UAB de Sabadell i està organitzat per tres entitats locals on Casals va estar molt vinculada; la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona i Òmnium Sabadell.

Les aules del campus de Sabadell simbolitzen el lloc on Casals va donar les seves darreres classes. L'acte comptarà amb la participació de representants de les tres entitats organitzadores com ara el Francesc Gómez, professor del Departament d'Economia i Empresa; Ramon Vilanova, director de l'Escola d'Enginyeria; l'Héctor Sala, degà de la Facultat d'Economia i Empresa; l'Armand Sánchez, vicerector de Recerca i de Transferència; el Lluís Barbé, professor emèrit del Departament d'Economia i d'Història Econòmica; la Teresa Mira, presidenta d'Òmnium Cultural de Sabadell; el Germà Bel, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i el Josep Maria Benaul, director de la Fundació Bosch i Cardellach.

També hi intervindran Isabel Casals, germana de Muriel, i la filla de Muriel Casals, Laia Gasch, que ha enviat un vídeo amb unes paraules especialment per aquesta ocasió. L'acte estarà amenitzat amb la lectura de poemes de Lluís Casals, recollits en el volum L'esclat que ara m'ofrenes, a càrrec de l'actriu Fanny Bulló i del poeta Feliu Formosa. També s'interpretaran dos poemes musicalitzats per Jaume Rouredes. Els organitzadors recorden que l'acte és obert al públic, però l'aforament és limitat.