Obertes les inscripcions per assistir a les conferències de la Fira Formació i Treball Apropa’t a l’FP

Redacció
11 de febrer del 2020
La Fira Apropa’t a l’FP obre aquest dimarts 11 de febrer, les inscripcions a les xerrades de grau mitjà (dies 26 i 27 de febrer), de grau superior (dia 28 matí) i d’interès general (dia 28 tarda i 29 matí) perquè el públic s’hi pugui inscriure.

També s’inicia el termini d’inscripcions a l’exposició “Transitar, orientar-se en un món canviant”, que s’inaugurarà el dia 17 de febrer. La Fira tindrà lloc del 26 al 29 de febrer al recinte de Fira Sabadell i comptarà amb múltiples propostes i activitats gratuïtes relacionades amb la Formació Professional i l’orientació formativa i laboral.

Apropa’t a l’FP inclou xerrades per sectors professionals que agrupen més d’una vintena de famílies professionals i a l’entorn de 80 cicles formatius associats; tallers i conferències d’interès general i un espai d’exposició amb projectes i activitats interactives proposades pels centres de formació i les empreses presents a l’esdeveniment.

La Fira és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l’FP i l’Ocupació de l’àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), un ens format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental.