comerç

​Vuit entitats del sud de Sabadell s’uneixen per «reconvertir» el mercat de Campoamor

Neix un front comú per fer un equipament que aculli activitat comercial i cultural

per NacióSabadell , 7 de febrer de 2020 a les 08:00 |
Accés del mercat de Campoamor | Juanma Peláez
Les associacions de veïns de Campoamor, la Creu de Barberà i Espronceda; el Centre Social L’Obrera; la Plataforma Recuperem l’Espai Comú; l’Associació del Poble del Sud de Sabadell; la Colla de Diables Sentinelles d’Arkëmis i l’Associació La Taca: lleure i cooperació. Aquestes són les vuit agrupacions que han impulsat la Taula d’Entitats del mercat de Campoamor, nascuda amb la finalitat de “reconvertir” aquest equipament.
 

Una barreja d'organitzacions socials, culturals i veïnals que busca “un projecte comú” d’aquest espai “des del consens i la participació veïnal activa”. Ha remarcat que “volem mantenir-hi l’activitat comercial”, a la vegada que s’impulsi “la vida social i cultural”. La voluntat és lluitar contra “les grans superfícies comercials i l’oci embrutidor”.
 

Aquest organisme plural serà el que participarà en la taula de treball, creada a partir de la petició de l’Associació del Poble del Sud de Sabadell al ple de gener i que va aconseguir un suport majoritari per part dels grups municipals.   


La nova organització ha emplaçat el consistori a mantenir la “mateixa actitud constructiva” perquè es materialitzi “un projecte consensuat i enriquidor”, que doni resposta a les necessitats del barri i la ciutat.

 

Participació