L'aeroport i el centre metal·lúrgic de Sabadell uneixen esforços per potenciar el sector

Han explorat noves perspectives de negoci i oportunitats laborals

Visita del sector metal·lúrgic de Sabadell a l'aeroport.
Visita del sector metal·lúrgic de Sabadell a l'aeroport. | Cedida
Redacció
06 de febrer del 2020
L'aeroport de Sabadell ha rebut avui a les seves instal·lacions els representants del centre metal·lúrgic de la ciutat. La trobada s'ha fet en el marc per fomentar sinergies entre l'aeroport i el sector, els participants han explorat noves perspectives de negoci i oportunitats laborals que puguin resultar interessants per a les empreses de l'entorn.

La trobada ha comptat amb la presència del director de l'Aeroport de Sabadell, José Andrés Domínguez, i del director general del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras Balcell, que han estat acompanyats per més d'una vintena de representants d'empreses integrades en totes dues entitats.

La visita s'ha fet al recinte aeroportuari, incloent les oficines d'Aena, els hangars, la torre de control i els espais edificables que s'aniran habilitant en funció de les necessitats i de la demanda que es pugui produir. L'aeroport de Sabadell està compromès a contribuir al desenvolupament de l'activitat empresarial del territori i a la generació d'oportunitats laborals per a les poblacions de l'entorn. L'aeroport reforça, així, la seva aposta per ser un centre de qualitat i de referència en el sector aeri.