En marxa la catorzena edició del curs d’iniciació al voluntariat

Es portarà a terme els dies 13, 15, 20 i 22 d’octubre al Casal Pere Quart

Norma Vidal
18 de setembre del 2015
El proper mes d’octubre es durà a terme la catorzena edició del Curs d’Iniciació al Voluntariat adreçat a totes les persones que estiguin interessades en fer de voluntari o estiguin començant a col·laborar en alguna entitat. Es tracta de la tercera edició que es realitza aquest 2015, el que suposa que al llarg d’aquest any unes 75 persones s’han format en les nocions bàsiques del voluntariat. El curs, que es portarà a terme els dies 13, 15, 20 i 22 d’octubre al Casal Pere Quart està reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya.

Les diferents sessions aborden les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació, els drets i deures de la persona voluntària, entre d'altres. Acabarà amb una taula rodona amb experiències de voluntaris d’entitats locals.  

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, per mitjà del Programa de Voluntariat, i la Creu Roja i compta amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i AVAN - Amics de la Neurologia.

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció fins al 7 d’octubre trucant al 937453184 o bé enviant un correu. Les places són limitades a 25 persones. Els participants rebran un certificat d’assistència emès per la Generalitat.