Detinguda una persona a Terrassa en el marc d'una operació internacional contra el tràfic de drogues

Hi ha una segona persona detinguda a Alacant

Redacció
04 de febrer del 2020
La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones, una d'elles a Terrassa, en el marc d'una operació internacional contra el tràfic de drogues. S'ha detingut una segona persona a Oriola (Alacant). Les persones detingudes haurien rebut un paquet amb 132 grams de cocaïna de gran puresa. L'enviament era una prova per tastar la possibilitat d'establir un negoci. 

Segons l'institut armat ha explicat que el detingut en Orihuela Costa va ser interceptat quan volia a recollir l'enviament postal, procedent de Panamà. Els fets es remunten al passat dia 10 quan agents de la Unidat Fiscal Aeroportuària de Madrid es van fixar en un paquet on posava "documents" i procedia de Panamá. 

La investigació del paquet va constatar que el domicili que s'havia aportat per l'entrega era un habitatge on no hi residia ningú. És per això que els agents van decidir fer seguiment de qui recollia el paquet a l'oficina de correus. Va ser aleshores quan el passat 16 de gener els agents van detenir el receptor del paquet, un no i de 22 dos anys. També es va identificar una dona de 23 anys i veïna de Terrassa, que van detenir el passat dimarts 21 de gener a la ciutat vallesana. 

Segons la investigació, l'enviament era una primera prova per poder enviar fins a cinc paquets setmanas de 200 grams de cocaïna cada un, és a dir 1kg de droga a la setmana. El veí d'Oriola ha ingressat a presó provisional sense fiança, mentre que la de Terrassa va ser posada en llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars, pendent de judici.