El PSC contracta a la Diputació la parella de la tinent d'alcaldessa de Podem a Sabadell

El passat mes de juliol el govern municipal va descartar la seva incorporació

L'alcaldessa i la segona tinent d'alcaldessa al ple
L'alcaldessa i la segona tinent d'alcaldessa al ple | Juanma Peláez
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:19h
La parella de Marta Morell (Podem), la segona tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, Juanjo Cáceres, ha estat fitxat com assessor a la Diputació de Barcelona. Concretament, a l'àrea d'Educació, Esports i Joventut. Així ho ha avançat eldiario.es i ha confirmat NacióSabadell, detallant que el nomenament oficial es va efectiu el passat 17 de gener, tal com recull en el Decret de Presidència

Una contractació que s'ha produït sis mesos després que el govern municipal descartés que desenvolupés un càrrec semblant al consistori sabadellenc. El primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, va argumentar que s'havia pres la mesura "pels dubtes que havia generat", ja que el cas es va dur a la Comissió d'Ètica Pública de l'Ajuntament, que va donar-hi el vistiplau.

El portaveu de Cs, Adrián Hernández, durant la celebració del ple ordinari de juliol, va anunciar que duria el tema aquest òrgan municipal i poc després va ser la mateixa Morell que va fer la sol·licitud a l'alcaldessa, Marta Farrés. 

La retribució de Cáceres a l'organisme supramunicipal, segons marca el propi organisme, és de 52.214,82 euros (a raó de 3.729,63 euros amb 14 pagues), mentre que a l'administració local era d'uns 49.000.  

La formació, tal com ha recollit la informació, ha al·legat que Cáceres farà "funcions tècniques, no polítiques" i ha recalcat que les noves funcions a la Diputació no suposa cap incompatibilitat com a membre de la direcció del partit.