El primer cap de setmana de febrer es tanca amb sis contenidors cremats

Tres episodis a Torre-romeu, al centre de la ciutat i al barri de Campoamor

NacióSabadell
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:56h
El primer cap de setmana de febrer ha continuat amb la dinàmica engegada al gener i s'ha tornat a registrar la crema de contenidors. Un total de sis, entre la matinada de divendres i diumenge a la nit. S'han localitzat en diferents punts de Sabadell: Torre-romeu, al centre i a Campoamor. En tots els casos, l'origen de l'incendi va ser per motius de seguretat.

El primer va tenir lloc la matinada de divendres, a les 5.50 hores, als carrers Ivars d'Urgell amb Llebreta, es van calcinar dues unitats, una de vidre i una altra d'orgànica. Les flames van afectar un vehicle estacionat. Fins al lloc es van desplaçar quatre unitats de la Policia Municipal i una dotació de Bombers. 

La nit de dissabte, el segon episodi. Va ser al carrer Salut, 90. Es va originar un incendi en un contenidor i el foc es va estendre a uns altres dos. A més, també van arribar a un arbre, que va cremar parcialment. En aquesta ocasió, dues patrulles policials i una de Bombers van participar en el succés. 

Per últim, 24 hores després, a les 23.48 hores de diumenge, a la confluència dels carrers Salvador Seguí amb Esteve Paluzie es va calcinar una unitat. Una dotació de Bombers i policial es va desplaçar fins al lloc.