Junts per Sabadell demana identificar els «punts negres» de Cifuentes per tal de millorar-ne les condicions

La formació portarà aquesta proposta al ple de febrer, de dimarts vinent

L'estat en què es troben unes escales del barri
L'estat en què es troben unes escales del barri | JxS
NacióSabadell
30 de gener del 2020
Junts per Sabadell (JxS) portarà al ple de febrer, que se celebrarà dimarts vinent, identificar aquelles zones i espais que fomenten l’aïllament social, que han definit com a “punts negres”, del barri de Cifuentes amb la voluntat que es millorin i es facin intervencions de “caràcter prioritari”.
 
La portaveu del partit, Lourdes Ciuró, ha justificat l’elecció d’aquest barri, perquè hi ha “un important sector de la població d’avançada edat” i han detectat un llistat amb “deficiències en el mobiliari urbà”, així com voreres amb rajoles aixecades, carrers d’elevada inclinació sense baranes i accessos amb nombrosos esglaons sense rampes zig-zag, entre d’altres elements.
 
Es tracta d’una proposta que pretén “integrar” Sabadell en el moviment 8-80, és a dir, que pugui funcionar igual per a tothom, tingui 8 o 80 anys. Ciuró ha admès que “només s’ha donat resposta als casos més evidents”. Ha avisat que a l’any 2030, “la generació boom dels anys 60 i 70 entrarà de ple en l’edat de jubilació”, apuntant que segurament serà la més nombrosa i la més longeva. Per això, ha subratllat la importància d'aquestes renovacions de la via pública.