Ciutadans denuncia l'estelada del parc de Bombers de Sabadell

La denúncia l'han presentada davant la Junta Electoral de Zona després de la obliació dictada per reitirar totes les estelades en edificis públics | El parc la va retirar durant la campanya de les eleccions municipals i la va restituir poc després

Redacció
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 de setembre a les 23:35h
L'estelada del Parc de Bombers de Sabadell.
L'estelada del Parc de Bombers de Sabadell. | Albert Segura
 

La bandera estelada que  oneja de nou al Parc de Bombers de Sabadell. Foto: Albert Segura


Ciutadans ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona que el parc de Bombers de Sabadell manté una bandera estelada instal·lada en la seva antena de telecomunicacions tot i la prohibició expressa de la Junta Electoral Central dictada el 13 de maig. El grup municipal exigeix que es retiri i que la Generalitat prengui mesures perquè no es torni a col·locar.

La bandera estava situada en l'antena fins les eleccions municipals, quan es va ordenar la seva retirada davant d'una prohibició calcada. Poques setmanes després del 24 de maig es va tornar a reubicar, i encara es manté a la part alta de l'antena.

En un comunicat, la força política considera que la permanència de la bandera en un edifici públic com ho és el parc de Bombers suposa una infracció a la llei electoral i una "violació de la neutralitat de les dependències públiques".
 

L'estelada, un símbol de llibertat: veure 400 notícies de Nació Digital amb l'estelada com a protagonista  

L'estelada, un símbol de llibertat: veure 60 galeries de fotos de Nació Digital amb l'estelada com a protagonista