L'Ajuntament de Sabadell convoca una sessió especial de la Comissió de Transparència arran de l'afer Artèxtil

S'ha fixat per a dimarts vinent

NacióSabadell
29 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:44h
L'Ajuntament de Sabadell ha convocat una Comissió Informativa Especial de Transparència i Bon Govern per a dimarts vinent per la compra, durant l'anterior mandat, d'una part de l'Artèxtil a un membre del "clan Jodorovich", pagant sis vegades més. Tot plegat, arran de la informació publicada per El Periódico.

Una mesura que s'ha anunciat aquest dimecres i que també ha influït la petició rebuda per membres del consistori. En aquest organisme hi participen representants de l'equip municipal i de totes les formacions representades al ple. 

Segons la notícia del rotatiu, els Mossos d'Esquadra estan investigant un membre d'aquesta banda, vinculada al narcotràfic, per un presumpte delicte de blanqueig de capitals i que van comprar la parcel·la per 500.000 euros i la van vendre a l'administració local per 3,2 milions d'euros. Un pagament de més que l'equip municipal actual ja ha avisat que intentarà recuperar.  

Els dos exalcaldes, Juli Fernàndez i Maties Serracant, van manifestar que l'operació "no té cap mena de problema ni cosa fosca". Van remarcar la seva voluntat de "donar explicacions", en una compareixença pública.