Torna a obrir l'àrea infantil del parc Central del Vallès

Feia nou mesos que estava tancat per la retirada de fibrociment

L'àrea infantil oberta als més menuts
L'àrea infantil oberta als més menuts | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
29 de gener del 2020
L'àrea de joc infantil del parc Central del Vallès ha tornat a obrir, després que s'hagin retirat les restes de fibrociment trobades el passat mes d'abril i que una empresa va netejar a l'estiu. A més, es va fer una intervenció per renovar i millorar aquest espai del Districte 6 de la ciutat. 

Aquesta àrea de joc, de 1.445,35 metres quadrats, es va inaugurar el juny de 2018 en un espai allunyat de la circulació, per garantir la seguretat dels infants. Consta de quatre espais diferenciats i relacionats entre si, cosa que permet als infants dur-hi a terme tant activitats estàtiques com altres de més dinàmiques. 

L’àrea compta també amb una xarxa tridimensional de cordes de quatre metres d’alçada, dos jocs d’equilibri, una piràmide de troncs de fusta, un gronxador quíntuple i una tirolina de 25 metres de llarg. A dues de les zones es fa servir el relleu, ja que s’han construït dues muntanyes de diferents alçades, que en el punt més alt tindran jocs d’equilibri i dos tobogans a diferents alçades.

El passat mes de setembre, l’Ajuntament va començar les obres de pavimentació de nou d’aquesta zona infantil, destinant un import de 124.008,94 euros.