Sabadell i San Sebastián de los Ballesteros, ciutats agermanades

Així ho ha anunciat l'alcaldessa, en el marc del sopar anual de l'entitat local

L'alcalde de la localitat andalusa i l'alcaldessa sabadellenca
L'alcalde de la localitat andalusa i l'alcaldessa sabadellenca | Juanma Peláez
NacióSabadell
26 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:30h
Les ciutats de Sabadell i San Sebastián de los Ballesteros s'agermanaran. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, en el marc del sopar anual de l'Agrupació San Sebastián de los Ballesteros. 

Una unió que, tal com va recordar Farrés, que fa 20 anys enrere el poble cordovès va donar el nom de Sabadell a un carrer, amb una placa especial per commemorar-ho. El batlle de la localitat andalusa, Francisco Javier Maestre, que s'ha estrenat en aquest mandat, va destacar la voluntat de “reduir els 900 quilòmetres que físicament separen les nostres poblacions".

Els dos batlles de les poblacions catalana i andalusa Foto: Juanma Peláez

Farrés amb l'alcalde andalús, acompanyat del regidor de Cultura Foto: Juanma Peláez


El motiu de la gala, com cada any ben a prop de la festivitat de Sant Sebastià, va ser l'entrega de 3 cordovans com a premi i reconeixement a persones i entitats: José Melero i Dolores Montero, socis veterans de l'entitat i membres del Coro Rociero; la familia Ortega-Ansio, del propi poble de San Sebastián de los Ballesteros, per col·laborar amb l'entitat sabadellenca i l'Hermandad Cultural de Nuestra Señora de la Fuensanta, la primera entitat de l'àmbit regional nascuda a Sabadell després de la Guerra Civil, fundada el 26 d'octubre de 1952.