1 de 10
habitatge

FOTOS Espectacular desplegament policial per desallotjar un edifici al sud de Sabadell

Gairebé una desena de furgones dels Mossos d'Esquadra han irromput al carrer Eduard Brossa

El desallotjament d'un bloc al sud de la ciutat | Juanma Peláez
per NacióSabadell, 24 de gener de 2020 a les 12:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gairebé una desena de furgones dels Mossos d'Esquadra, acompanyades d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també presència de la Policia Municipal de Sabadell han ocupat el llarg del carrer Eduard Brossa, en el tram inicial, per fer el desallotjament d'un edifici. Ha estat aquest divendres al matí. 
 

El carrer ocupat per policia i tot el que tenien les famílies a les cases Foto: Juanma Peláez

El carrer, ocupat per la policia Foto: Juanma Peláez

Ampli desplegament policial Foto: Juanma Peláez


Per ordre judicial, la policia catalana ha dut a terme l'operatiu, que s'ha desplegat sense incidents i amb normalitat. S'ha actuat sobre una desena de pisos d'un bloc d'aquest carrer del sud de la ciutat. 

Veïns de la zona han explicat que l'edifici ja s'havia desallotjat fa un temps i que hi havia hagut alguns problemes relacionats amb les molèsties al veïnat i de convivència. 

 

La gent enduent-se tot el que tenien dins de casa Foto: Juanma Peláez

Les pertinences i demès dels residents Foto: Juanma Peláez

Dues de les persones desallotjades Foto: Juanma Peláez


Fonts municipals han assegurat que, com és habitual, en aquests procediments s'actuarà amb aquelles persones que s'ha fet seguiment o figurava a la base de dades de Serveis Socials, encara que també s'ha constatat que no tots hi figuren. De totes maneres, s'ha garantit l'atenció a tota persona en risc de vulnerabilitat. 
 

 

Participació